Цени 2018
От 25 Септември, Къмпинг Къпиновски Манастир е затворен за сезон 2017г. Очакваме ви отново през сезон 2018г!

Добре дошли

Къмпинг Къпиновски Манастир е сгушен в полите на предбалаканския масив на Стара планина и е в непосредствена близост, измежду два забележителни културно-исторически и архитектурни паметници в България – Къпиновския Манастир ” Св. Николай Чудотворец” и Плаковския Манастир ” Св. Пророк Илия”. Къмпинга заема стратегическо местонахождение и на географската карта. Намираме се на разстояние около 200км от Букурещ и на главна пътна артерия, осигуряваща лесен и бърз достъп до южните ни съседки - Гърция и Турция. Старата столица на България - Велико Търново, основен туристически и исторически център на Балканите е само на около 20км от нас. Комплекса е заобиколен от най-завладяващите пейзажи, характерни за този регион: живописни водни каскади, спокойна гориста местност с малки криволичещи пътечки и вечерно небе осеяно със звезди - тук ще изпитате блаженство и уникални къмпинг приключения. Уединеният Къмпинг Къпиновски Манастир е перфектното място за тези, които търсят да почувстват хармония с околната среда в комбинация с превъзходни съоражения за забавления и отмора.

През последните две години (2016 & 2017) посредством гласуване, вие къмпингуващите избрахте нашия къмпинг да заема категорично първо място в престижната годишна класация на camping.bg в категориите: "Любим къмпинг във вътрешността на страната" и "Къмпинг с най-значими подобрения и развития в България". Разгърнат на територия от около 3 декара, ние сме един от големите и непрестанно развиващи се къмпинги в България и ако търсите място за вашата почивка във вътрешността на страна, Къмпинг Къпиновски Манастир е вашия идеален избор. Ние ви предлагаме релаксиращ оазис, където можете да се насладите на незабравими моменти в сянката на гористите борове населяващи района. Нашите къмпинг зони разполага с широки тревисти парцели, пригодени с всички удобства и съобразени с изискванията на нашите гости за едно прекрасно изживяване в прегръдките на природата.

При нас ще откриете богата палитра от занимания, забавление и кулинарни предложения. Посещавайки ни, имате възможността да се насладите на два басейна (за възрастни и деца). спортни игрища, обособена детска площадка, разнообразие от кулинарни изкушения за всеки вкус и много други изненади, които ще запазим в тайна и оставяме на вас да откриете. Нашия къмпинг е земен рай за родители, деца, търсачи на приключения и любители на природата. Вложили сме истинска страст в това, което правим и се гордеем с гостоприемството си и предлаганите услуги, всичко това обаче не би си струвало ако не можем да го споделим с вас. В този ред на мисли остана само едно нещо за казване:

Добре дошли в Къмпинг Къпиновски Манастир, забавлявайте се с нас!

Нещо повече от къмпинг...

#Свобода #Страст #Споделяне

Открийте свободата

И КРАСОТАТА НА ПРИРОДАТА

В ПОЛИТЕ НА
ЕЛЕНСКИЯ ПРЕДБАЛКАН
От 25 Септември, Къмпинг Къпиновски Манастир е затворен за сезон 2017г. Очакваме ви отново през сезон 2018г! От 25 Септември, Къмпинг Къпиновски Манастир е затворен за сезон 2017г. Очакваме ви отново през сезон 2018г!
С нотка на носталгия ви известяваме, че от 25.09.2017г. Къмпинг Къпиновски Манастир е затворен за сезон 2017г!Е, да - нямаме сила да върнем времето назад, но пък нищо не може да заличи прекрасните мигове изживени заедно, спомените за непрестанните веселби сред природата и приятелските разговори огласяващи дългите летни вечери и не на последно място прекрасните нови запознанства, които се родиха под звездите. Къмпингът изпраща един от най-успешните си сезони, в който бяха по...ставени основите на едно вълнуващо бъдещо развитие.Благодарим ви за това, че избрахте да сте наши гости, за това че не спирате да ни насърчавате и да ни споделяте градивна критика, благодарим ви че оценявате промените, които извършваме, но най-вече ви благодарим, че сте част от приключението, т.к. без вас Къмпинг Къпиновски Манстир би бил просто едно красиво място, но на това място вие - нашите гости сте неговата душа.Разбира се, нашата мисия е да продължаваме да ви радваме и за следващия сезон от сега вече работим върху няколко доста големи изненади. Актуална информация за всичко случващо се може да следите на нашия уеб сайт.Резервации за сезон 2018 ще бъдат отворени в началото на новата година, когато ще бъде публикувана и обновената ни ценова листа.Пазете се , обичайте се и ви очакваме с нетърпение и през предстоящия сезон! Искрено ваш, Екипът на Къмпинг Къпиновски Манастир. :-)  

РАБОТНИ ВРЕМЕНА - КЪМПИНГ КЪПИНОВСКИ МАНАСТИР

КЪМПИНГ

Отваря: очаквайте скоро

Затваря: очаквайте скоро

ЛЯТНО ЗАВЕДЕНИЕ

Отваря: очаквайте скоро

Затваря: очаквайте скоро

Работно Време: 09:30 - 24:00

МЕХАНА "ВОДЕНИЦАТА"

Отваря: очаквайте скоро

Затваря: очаквайте скоро

Работно Време: 13:00 - 24:00

БАСЕЙН

Отваря: очаквайте скоро

Затваря: очаквайте скоро

Работно време: 09:30 - 19:00

*Посочените дати на отваряне и затваряне на комлекса подлежат на промяна, съобразно метеорологичните условия. Къмпинг Къпиновски Манастир си запазва правото да променя работното време на отделните звена.

Локация


Къмпинг Къпиновски Манастир е разположен край брега на река Веселина, в района на Къпиновският манастир ”Св. Николай Чудотворец”, и на около 20 км южно от старата столица на България - Велико Търново