Къмпинг Къпиновски Манастир ще приветства седмия Балкански Фолксваген Бус Събор 7 – 9 Юли

Добре дошли

Къмпинг Къпиновски Манастир е сгушен в полите на предбалаканския масив на Стара планина и е в непосредствена близост, измежду два забележителни културно-исторически и архитектурни паметници в България – Къпиновския Манастир ” Св. Николай Чудотворец” и Плаковския Манастир ” Св. Пророк Илия”. Къмпинга заема стратегическо местонахождение и на географската карта, намиращ се на разстояние около 200км от Букурещ и на главна пътна артерия, осигуряваща лесен и бърз достъп до южните ни съседки - Гърция и Турция. Старата столица на България - Велико Търново, основен туристически и исторически център на Балканите е само на около 20км от нас. Комплекса е заобиколен от най-завладяващите пейзажи, характерни за този регион - живописни водни каскади, спокойна гориста местност с малки криволичещи пътечки и вечерно небе осеяно със звезди - тук ще изпитате блаженство и уникални къмпинг приключения. Уединеният Къмпинг Къпиновски Манастир е перфектното място за тези, които търсят да почувстват хармония с околната среда в комбинация с превъзходни съоражения за забавления и отмора.

Разгърнат на територия от около 3 декара, ние сме един от големите и непрестанно развиващи се къмпинги в България и ако търсите място за вашата почивка във вътрешността на страна, Къмпинг Къпиновски Манастир е вашия идеален избор. Ние ви предлагаме релаксиращ оазис, където можете да се насладите на незабравими моменти в сянката на гористите борове населяващи района. Нашите къмпинг зони разполага с широки тревисти парцели, пригодени с всички удобства и съобразени с изискванията на нашите гости за едно прекрасно изживяване в прегръдките на природата.

При нас ще откриете богата палитра от занимания, забавление и кулинарни предложения. Посещавайки ни, имате възможността да се насладите на два басейна (за възрастни и деца). спортни игрища, обособена детска площадка, разнообразие от кулинарни изкушения за всеки вкус и много други изненади, които ще запазим в тайна и оставяме на вас да откриете. Нашия къмпинг е земен рай за родители, деца, търсачи на приключения и любители на природата. Вложили сме истинска страст в това, което правим и се гордеем с гостоприемството си и предлаганите услуги, всичко това обаче не би си струвало ако не можем да го споделим с вас. В този ред на мисли остана само едно нещо за казване:

Добре дошли в Къмпинг Къпиновски Манастир, забавлявайте се с нас!

Нещо повече от къмпинг...

#Свобода #Страст #Споделяне

Открийте свободата

И КРАСОТАТА НА ПРИРОДАТА

В ПОЛИТЕ НА
ЕЛЕНСКИЯ ПРЕДБАЛКАН
Къмпинг Къпиновски Манастир ще приветства седмия Балкански Фолксваген Бус Събор 7 – 9 Юли Къмпинг Къпиновски Манастир ще приветства седмия Балкански Фолксваген Бус Събор 7 – 9 Юли
Имаме удоволствието да ви съобщим, че Къмпинг Къпиовски Манастир ще бъде домакин на седмия Балкански събор на клуб Фолксваген бус в периода 7 – 9 Юли 2017г. Силната страст към VW вановете и общото хоби обединява и сближава хора от много националности, което дава повод за годишна международна среща на тази набираща популярност общност. След срещи в Гърция,Турция, Сърбия и Румъния е ред на България да приветства това забавно и уникално по рода си събитие. Радваме се, че нашите приятели от VW Club се спряха на нашия къмпинг и нямаме търпение да бъдем част от този събор, на които имаме възможността да се срещнем с много нови хора и да опознаем различни култури. Пълната програма на събитието може да намерите тук: http://www.balkanbusmeeting.com/ Очакваме около 500 гости ( членове и приятели на VW Bus Club), които ще дойдат за събитието от различни краища на България и съседни Балкански държави.Разбира се по време на събора къмпинга ще остане отворен за всички останали наши гости. Молим, тези от вас които желаят да ни посетят в периода 7-9 Юли, да вземат под внимание предстоящото събитие и програмата през трите дена на събора. Поради масовия характер на събитието всички къмпинг зони за тези дати имат ограничени възможности за настаняване. Бихме искали да насърчим желаещите да ни гостуват през тези дати да се свържат с нас поне няколко седмици предварително за да проверят наличността за предпочитаната от тях къмпинг зона. Моля обърнете внимание, че голяма част от палатковата къмпинг зона ще бъде заета от членове на VW Club. Oчакваме ви с нетърпение всички!

РАБОТНИ ВРЕМЕНА - КЪМПИНГ КЪПИНОВСКИ МАНАСТИР

КЪМПИНГ

Отваря: 15.04.2017

Затваря: 02.10.2017

ЛЯТНО ЗАВЕДЕНИЕ

Отваря:15.04.2017

Затваря: 02.04.2017

Работно Време: 09:30 - 24:00

МЕХАНА "ВОДЕНИЦАТА"

Отваря: 02.06.2017

Работно Време: 13:00 - 24:00

БАСЕЙН

Отваря: 02.06.2017

Затваря: 02.10.2017

Работно време: 09:30 - 19:00

*Посочените дати на отваряне и затваряне на комлекса подлежат на промяна, съобразно метеорологичните условия. Къмпинг Къпиновски Манастир си запазва правото да променя работното време на отделните звена.

Локация


Къмпинг Къпиновски Манастир е разположен край брега на река Веселина, в района на Къпиновският манастир ”Св. Николай Чудотворец”, и на около 23 км южно от старата столица на България - Велико Търново