Добре дошли

Къмпинг Къпиновски Манастир е сгушен в полите на предбалаканския масив на Стара планина и е в непосредствена близост, измежду два забележителни културно-истоически и архитектурни паметници в България – Къпиновския Манастир ” Св. Николай Чудотворец” и Плаковския Манастир ” Св. Пророк Илия”. Старата столица на България - Велико Търново, основен туристически и исторически център на Балканите е само на около 20км от нас. Комплекса е заобиколен от най-завладяващите пейзажи, характерни за този регион - живописни водни каскади, спокойна гориста местност с малки криволичещи пътечки и вечерно небе осеяно със звезди, тук ще изпитате блаженство и уникални къмпинг приключения. Уединеният Къмпинг Къпиновски Манастир е перфектното място за тези, които търсят да почувстват хармония с природата в комбинация с превъзходни съоражения за забавления и отмора.

Ние ви предлагаме релаксиращ оазис, където можете да се насладите на незабравими моменти в сянката на гористите борове населяващи района. Нашия ваканционен комплекс разполага с широки тревисти парцели, пригодени с всички удобства за вашите каравани или палатки. В случай че нямате такава, а искате да се докоснете до едно прекрасно къмпинг изживяване ние с удоволствие ще ви направим част от това, като ви отдадем под наем една от нашите.

В къмпинга ще намерите басейн за възрастни и деца, спортни игрища, обособена детска площадка, разнообразие от кулинарни специалитети за всеки вкус и много други изненади, които ще запазим в тайна и оставяме на вас да откриете. Нашия къмпинг е земен рай за родители, деца, търсачи на приключения и любители на природата. Гордеем се с това, което правим - гостоприемството си и предлаганите услуги и желаем да го споделим с вас.

Остана само едно нещо за казване: Добре дошли в Къмпинг Къпиновски Манастир, забавлявайте се с нас!

Нещо повече от къмпинг...

#Свобода #Страст #Споделяне

Открийте свободата

И КРАСОТАТА НА ПРИРОДАТА

В ПОЛИТЕ НА
ЕЛЕНСКИЯ ПРЕДБАЛКАН

НАСЛАДЕТЕ СЕ

НА НАШИЯ КЪМПИНГ
ОТ ВИСОКОЛокация


Къмпинг Къпиновски Манастир е разположен край брега на река Веселина, в района на Къпиновският манастир ”Св. Николай Чудотворец”, и на около 23 км южно от старата столица на България - Велико Търново