Новини

За втора поредна година вашите гласове отличиха Къмпинг Къпиновски Манастир като №1 къмпинг дестинация в страната.
За втора поредна година вашите гласове отличиха Къмпинг Къпиновски Манастир като №1 къмпинг дестинация в страната.
19.09.2017
С огромно удоволствие ви съобщаваме, че благодарение на вашите гласове Къмпинг Къпиновски Манастир бе отличен за втора поредна година като №1 предпочитан къмпинг във вътрешността на страната и къмпинг с най-значителни подобрения и развитие в България! Класацията на къмпингите в България #BestBGcamp2017 се проведе за трета поредна година от Българския къмпинг портал Camping.bg с партньорството на спортни магазини СпортДепо и агенция за маркетингови проучвания MarketLinks. Детайлни резултати от анкетата и победителите в другите категории може да видите тук: http://camping.bg/резултати-от-класацията-на-къмпингите-в-българия-2017-г-news460.html Нашa мисия е да ви доставяме прекрасни къмпинг моменти и да продължаваме да се развиваме и да ви очароваме. Благодарим ви за подкрепата и за това, че сте наши гости! Искрено ваш, Екипът на Къмпинг Къпиновски Манастир
Прочети повече
Къмпинг Къпиновски Манастир взе участие на две от най-големите къмпинг изложения за 2018г.
Къмпинг Къпиновски Манастир взе участие на две от най-големите къмпинг изложения за 2018г.
26.02.2018
Къмпинг Къпиновски Манастир бе представен на две от най-мащабните изложения за къмпинг и караванинг в Европа – CMT в гр. Щутгарт, Германия от 13 до 21 Януари и за втора поредна година представяме нашия къмпинг на най-популярното туристическо изложение в Румъния - ТТR, провеждащо се в столицата Букурещ от 22 до 25 Февруари. Посредством партньорството ни с camping.bg бе изработена брошура под мотото”На Къмпинг в България” на Английски и Немски, целяща да популяризира страната ни като привлекателна къмпинг дестианция в Европа. Къмпинг Къпиновски Манастир заемаше видно място в презентацията на къмпингите в България. Нашият къмпинг бе представен с обширен материал и будеше сериозен интерес сред посетителите. На двете изложение бяха представени и други водещи къмпинги в страната. Любопитна подробност е, че брошурата създадена за изложението CMT се явява първия печатен материал на Немски език по темата от 1984 г. насам! На изложението взеха участие и представители на Министерството на туризма в България. Проведени бяха много срещи със заинтересовани относно къмпинг настаняване у нас. Паралелно с това се проведоха индивидуални срещи с туроператори и водещи компании и организации от сектора. Надяваме се през сезон 2018г. а и занапред да приветстваме още повече къмпингуващи от различни Европейски държави в Къмпинг Къпиновски Манастир. Красотите и природните дадености на нашата страна и в частност региона около къмпинга ни заслужават да бъдат споделени с много повече хора, търсещи връзка с природата и сродни души.
Прочети повече
Благодарение на вашите гласове Къмпинг Къпиновски Манастир бе отличен в престижната годишна класация на Българския къмпинг портал - camping.bg, с призванието
Благодарение на вашите гласове Къмпинг Къпиновски Манастир бе отличен в престижната годишна класация на Българския къмпинг портал - camping.bg, с призванието "Най-добър къмпинг във вътрешността на страната за 2016г.
23.02.2017
Впечатляващо нашия къмпинг спечели първо място и във всички останали категории, в които бе номиниран: Къмпинг с най-добра материална база. Къмпинг с най-добър ландшафт. Къмпинг с най-значителни подобрения и развитие. Предпочитан къмпинг заради своята локация и околна среда. Благодарим ви още веднъж, вашето доверие означава много за нас, а това ни мотивира да се развиваме и да ставаме още по-добри в това, което правим. Пълната статия може да видите тук.
Прочети повече