Новини

За втора поредна година вашите гласове отличиха Къмпинг Къпиновски Манастир като №1 къмпинг дестинация в страната.
За втора поредна година вашите гласове отличиха Къмпинг Къпиновски Манастир като №1 къмпинг дестинация в страната.
19.09.2017
С огромно удоволствие ви съобщаваме, че благодарение на вашите гласове Къмпинг Къпиновски Манастир бе отличен за втора поредна година като №1 предпочитан къмпинг във вътрешността на страната и къмпинг с най-значителни подобрения и развитие в България! Класацията на къмпингите в България #BestBGcamp2017 се проведе за трета поредна година от Българския къмпинг портал Camping.bg с партньорството на спортни магазини СпортДепо и агенция за маркетингови проучвания MarketLinks. Детайлни резултати от анкетата и победителите в другите категории може да видите тук: http://camping.bg/резултати-от-класацията-на-къмпингите-в-българия-2017-г-news460.html Нашa мисия е да ви доставяме прекрасни къмпинг моменти и да продължаваме да се развиваме и да ви очароваме. Благодарим ви за подкрепата и за това, че сте наши гости! Искрено ваш, Екипът на Къмпинг Къпиновски Манастир
Прочети повече
На вниманието на всички къмпингуващи с палатки - 15 & 16 Юни 2018г.
На вниманието на всички къмпингуващи с палатки - 15 & 16 Юни 2018г.
04.04.2018
Къмпинг Къпиновски Манастир информира своите гости, че в дните 15 & 16 Юни 2018г. ще има ограничена възможност за настаняване с палатки. В този период нашият къмпинг с радост ще бъде домакин на екипа на Travel Factory за провеждане на тяхната национална тийм билдинг (team building) среща . В тази връзка голямата палаткова зона срещу пътя ще бъде отделена само за участници на мероприятието. По-малкият палатков терен в гористата местност, обаче остава на разположение за всички къмпингуващи, които желаят да ни посетят с палатка през тези два дена. Предстоящото събитие е с ясно изразена къмпинг ориентация и не очакваме да смущава по никакъв начин престоя на останали посетители в тези дни. Очакваме ви!
Прочети повече
Къмпинг Къпиновски Манастир взе участие на две от най-големите къмпинг изложения за 2018г.
Къмпинг Къпиновски Манастир взе участие на две от най-големите къмпинг изложения за 2018г.
26.02.2018
Къмпинг Къпиновски Манастир бе представен на две от най-мащабните изложения за къмпинг и караванинг в Европа – CMT в гр. Щутгарт, Германия от 13 до 21 Януари и за втора поредна година представяме нашия къмпинг на най-популярното туристическо изложение в Румъния - ТТR, провеждащо се в столицата Букурещ от 22 до 25 Февруари. Посредством партньорството ни с camping.bg бе изработена брошура под мотото”На Къмпинг в България” на Английски и Немски, целяща да популяризира страната ни като привлекателна къмпинг дестианция в Европа. Къмпинг Къпиновски Манастир заемаше видно място в презентацията на къмпингите в България. Нашият къмпинг бе представен с обширен материал и будеше сериозен интерес сред посетителите. На двете изложение бяха представени и други водещи къмпинги в страната. Любопитна подробност е, че брошурата създадена за изложението CMT се явява първия печатен материал на Немски език по темата от 1984 г. насам! На изложението взеха участие и представители на Министерството на туризма в България. Проведени бяха много срещи със заинтересовани относно къмпинг настаняване у нас. Паралелно с това се проведоха индивидуални срещи с туроператори и водещи компании и организации от сектора. Надяваме се през сезон 2018г. а и занапред да приветстваме още повече къмпингуващи от различни Европейски държави в Къмпинг Къпиновски Манастир. Красотите и природните дадености на нашата страна и в частност региона около къмпинга ни заслужават да бъдат споделени с много повече хора, търсещи връзка с природата и сродни души.
Прочети повече
Къмпинг Къпиновски Манастир призовава приятелски всички свои посетители да се запознаят и придържат към установените от нас правила
Къмпинг Къпиновски Манастир призовава приятелски всички свои посетители да се запознаят и придържат към установените от нас правила
10.07.2017
За да осигурим комфорта и приятното прекарване в къмпинга на всички наши гости сме създали правилник базиран на основни принципи включващи уважение към другите посетители, съобразителност, сигурност и грижа за природата наоколо. Часовете между 22:00 и 09:00 са стриктно определени за почивка и всякакъв вид шум трябва да бъде сведен до минимум. Нашите критерии за определяне нивото на шум по всяко време са прости: ако вашия съсед по палатка или каравана чува това, което слушате или правите, то тогава шумът е прекалено висок. Нашия къмпинг е създаден и ще се развива като място за пълноценна почивка, връзка с природата, създаване на социални контакти между хора с еднакви интереси и най-вече като място за приятни къмпинг изживявания. Насърчаваме всички къмпингуващи да се забавляват, но придържайки се към правилата ни, уважавайки останалите и в хармония с природата наоколо. Екипът на Къмпинг Къпиновски манастир няма да допуска и толерира хора или групи идващи с музикални уредби, планиращи среднощни купони или каквито и да е намерения смущаващи реда или създаващи неудобство на всички останалите. От скоро в комплекса действа частна охранителна компания в часовете извън работното време на рецепцията (0930-1900), която ще следи за спокойствието и прилагането на елементарни правила, които да осигурят едно прекрасно и позитивно къмпингуване за всички. Благодарим ви предварително за разбирането и за това всички заедно да допринесем за създаването на едно прекрасно място за къмпинг изжвявания.
Прочети повече
От 25 Септември, Къмпинг Къпиновски Манастир е затворен за сезон 2017г. Очакваме ви отново през сезон 2018г!
От 25 Септември, Къмпинг Къпиновски Манастир е затворен за сезон 2017г. Очакваме ви отново през сезон 2018г!
25.09.2017
С нотка на носталгия ви известяваме, че от 25.09.2017г. Къмпинг Къпиновски Манастир е затворен за сезон 2017г!Е, да - нямаме сила да върнем времето назад, но пък нищо не може да заличи прекрасните мигове изживени заедно, спомените за непрестанните веселби сред природата и приятелските разговори огласяващи дългите летни вечери и не на последно място прекрасните нови запознанства, които се родиха под звездите. Къмпингът изпраща един от най-успешните си сезони, в който бяха по...ставени основите на едно вълнуващо бъдещо развитие.Благодарим ви за това, че избрахте да сте наши гости, за това че не спирате да ни насърчавате и да ни споделяте градивна критика, благодарим ви че оценявате промените, които извършваме, но най-вече ви благодарим, че сте част от приключението, т.к. без вас Къмпинг Къпиновски Манстир би бил просто едно красиво място, но на това място вие - нашите гости сте неговата душа.Разбира се, нашата мисия е да продължаваме да ви радваме и за следващия сезон от сега вече работим върху няколко доста големи изненади. Актуална информация за всичко случващо се може да следите на нашия уеб сайт.Резервации за сезон 2018 ще бъдат отворени в началото на новата година, когато ще бъде публикувана и обновената ни ценова листа.Пазете се , обичайте се и ви очакваме с нетърпение и през предстоящия сезон! Искрено ваш, Екипът на Къмпинг Къпиновски Манастир. :-)  
Прочети повече
Благодарение на вашите гласове Къмпинг Къпиновски Манастир бе отличен в престижната годишна класация на Българския къмпинг портал - camping.bg, с призванието
Благодарение на вашите гласове Къмпинг Къпиновски Манастир бе отличен в престижната годишна класация на Българския къмпинг портал - camping.bg, с призванието "Най-добър къмпинг във вътрешността на страната за 2016г.
23.02.2017
Впечатляващо нашия къмпинг спечели първо място и във всички останали категории, в които бе номиниран: Къмпинг с най-добра материална база. Къмпинг с най-добър ландшафт. Къмпинг с най-значителни подобрения и развитие. Предпочитан къмпинг заради своята локация и околна среда. Благодарим ви още веднъж, вашето доверие означава много за нас, а това ни мотивира да се развиваме и да ставаме още по-добри в това, което правим. Пълната статия може да видите тук.
Прочети повече
Къмпинг Къпиновски Манастир взе участие на най-голямото туристически изложение в Румъния
Къмпинг Къпиновски Манастир взе участие на най-голямото туристически изложение в Румъния
13.02.2017
За първи път Къмпинг Къпиновски Манастир бе представен на най-голямото туристическо изложение в Букурещ, Румъния - ТТR и бе единствения роден къмпинг рекламиран ексклузивно от екипа на camping.bg. Ще се радваме да привестстваме повече гости от северната ни съседка през новия сезон. Повече за изложението може да прочетете тук.
Прочети повече