От 25 Септември, Къмпинг Къпиновски Манастир е затворен за сезон 2017г. Очакваме ви отново през сезон 2018г!

С нотка на носталгия ви известяваме, че от 25.09.2017г. Къмпинг Къпиновски Манастир е затворен за сезон 2017г!
Е, да - нямаме сила да върнем времето назад, но пък нищо не може да заличи прекрасните мигове изживени заедно, спомените за непрестанните веселби сред природата и приятелските разговори огласяващи дългите летни вечери и не на последно място прекрасните нови запознанства, които се родиха под звездите. Къмпингът изпраща един от най-успешните си сезони, в който бяха по...ставени основите на едно вълнуващо бъдещо развитие.
Благодарим ви за това, че избрахте да сте наши гости, за това че не спирате да ни насърчавате и да ни споделяте градивна критика, благодарим ви че оценявате промените, които извършваме, но най-вече ви благодарим, че сте част от приключението, т.к. без вас Къмпинг Къпиновски Манстир би бил просто едно красиво място, но на това място вие - нашите гости сте неговата душа.
Разбира се, нашата мисия е да продължаваме да ви радваме и за следващия сезон от сега вече работим върху няколко доста големи изненади. Актуална информация за всичко случващо се може да следите на нашия уеб сайт.
Резервации за сезон 2018 ще бъдат отворени в началото на новата година, когато ще бъде публикувана и обновената ни ценова листа.
Пазете се , обичайте се и ви очакваме с нетърпение и през предстоящия сезон!

Искрено ваш,

Екипът на Къмпинг Къпиновски Манастир. :-)