#BestBGcamp2018 - Стартира класацията на къмпингите в България за 2018г.

Годишната класация на къмпингите в България #BestBGcamp2018 вече е в ход. Класацията се провежда за четвърта поредна година от Camping.bg в партньорството на верига спортни магазини SportDepot и с любезното съдействие на маркетингова агенция MarketLinks. 

През целия месец септември всички любители на къмпингуването ще могат да гласуват в онлайн анкета-класация, чрез която да излъчат най-добрите къмпинги в България в 7 категории:

  1. Любим къмпинг на българите на българското Черноморско крайбрежие
  2. Любим къмпинг на българите във вътрешността на страната
  3. Най-добър къмпинг в категория "Удобство и хигиена"
  4. Най-добър къмпинг в категория "Допълнителни услуги и забавления"
  5. Най-добър къмпинг в категория "Снабденост, хранене и пазаруване"
  6. Най-добър къмпинг в категория "Подобрения и развитие"
  7. Най-добър къмпинг в категория "Локация и околна среда"

Много ще се радваме да споделите опита си и да ни подкрепте като се включите в анкетата. Ето го и линка към нея: https://online.marketlinks.bg/panel/survey/479fbb3b2d557f1fde10b316df46bcc0/.

Всички участвали имат шанс да спечелят награда от верига магазини SportDepot на лотариен принцип!

Две последователни години, вие нашите гости и приятели отличихте Къмпинг Къпиновски Манастир като безспорен победител в категориите "Любим къмпинг във вътрешността на страната" и "Къмпинг с най-значими подобрения и развитие". За нас ще е чест и удоволствие да оберем и тазгодишните призови места в класацията, но това решавате само вие, скъпи приятели. Нашето обещание е да не спираме да се развиваме и да ви предоставяме прекрасни къмпинг изживявания.

Благодарим ви за подкрепата!