Къмпинг Къпиновски Манастир ще приветства седмия Балкански Фолксваген Бус Събор 7 – 9 Юли

Имаме удоволствието да ви съобщим, че Къмпинг Къпиовски Манастир ще бъде домакин на седмия Балкански събор на клуб Фолксваген бус в периода 7 – 9 Юли 2017г. Силната страст към VW вановете и общото хоби обединява и сближава хора от много националности, което дава повод за годишна международна среща на тази набираща популярност общност.

След срещи в Гърция,Турция, Сърбия и Румъния е ред на България да приветства това забавно и уникално по рода си събитие. Радваме се, че нашите приятели от VW Club се спряха на нашия къмпинг и нямаме търпение да бъдем част от този събор, на които имаме възможността да се срещнем с много нови хора и да опознаем различни култури. Пълната програма на събитието може да намерите тук: http://www.balkanbusmeeting.com/

Очакваме около 500 гости ( членове и приятели на VW Bus Club), които ще дойдат за събитието от различни краища на България и съседни Балкански държави.Разбира се по време на събора къмпинга ще остане отворен за всички останали наши гости. Молим, тези от вас които желаят да ни посетят в периода 7-9 Юли, да вземат под внимание предстоящото събитие и програмата през трите дена на събора. Поради масовия характер на събитието всички къмпинг зони за тези дати имат ограничени възможности за настаняване. Бихме искали да насърчим желаещите да ни гостуват през тези дати да се свържат с нас поне няколко седмици предварително за да проверят наличността за предпочитаната от тях къмпинг зона. Моля обърнете внимание, че голяма част от палатковата къмпинг зона ще бъде заета от членове на VW Club.

Oчакваме ви с нетърпение всички!