Цени 2021
Къмпинг Къпиновски е затврен за сезон 2021г. Благодарим ви и до нови срещи!

Добре дошли

Къмпинг Къпиновски Манастир е сгушен в полите на предбалаканския масив на Стара планина и е в непосредствена близост, измежду два забележителни културно-исторически и архитектурни паметници в България – Къпиновския Манастир ” Св. Николай Чудотворец” и Плаковския Манастир ” Св. Пророк Илия”. Къмпингът заема стратегическо местонахождение и на географската карта. Намираме се на разстояние около 200км от Букурещ и на главна пътна артерия, осигуряваща лесен и бърз достъп до южните ни съседки - Гърция и Турция. Старата столица на България - Велико Търново, основен туристически и исторически център на Балканите е само на около 20км от нас. Комплекса е заобиколен от най-завладяващите пейзажи, характерни за този регион: живописни водни каскади, спокойна гориста местност с малки криволичещи пътечки и вечерно небе осеяно със звезди - тук ще изпитате блаженство и уникални къмпинг приключения. Уединения Къмпинг Къпиновски Манастир е перфектното място за тези, които търсят да почувстват хармония с околната среда в комбинация с превъзходни съоръжения за забавления и отмора.

Години наред се запазва тенденцията Къмпинг Къпиновски да определя стандартите сред родните къмпинги. В ежегодната класация на къмпингите в България, провеждана под егидата на camping.bg, посредством гласуване вие определихте нашият къмпинг да бива отличен с призови места в почти всички категории, където е номиниран. Това признание му дава статут на национален лидер в сферата на къмпинг туризма и дава ясен пример за амбицията и желанието, с което работим. Част от отличията, които получаваме през годините са в категории като: "Любим къмпинг в страната" (2016г-2020г) ; "Къмпинг с най-значими подобрения и развития в България" (2016г-2020г) , "Удобство и Хигиена" (2018г-2020г) и Гостоприемство и Обслужване (2019г, 2020г). Разгърнат на територия от около 50 декара, ние сме един от големите и непрестанно развиващи се къмпинги в България и ако търсите място за вашата почивка във вътрешността на страна, Къмпинг Къпиновски Манастир е вашият идеален избор. 

Ние ви предлагаме релаксиращ оазис, където можете да се насладите на незабравими моменти в сянката на гористите борове населяващи района. Нашите къмпинг зони разполагат с широки тревисти парцели и заедно с разнообразните ни звена за настаняване са пригодени с необходимите удобства съобразени с всички съвременни изисквания за едно прекрасно изживяване в прегръдките на природата. При нас ще откриете богата палитра от занимания, забавление и кулинарни предложения. Посещавайки ни, имате възможността да се насладите на два басейна (за възрастни и деца), спортни игрища, обособена детска площадка, разнообразие от кулинарни изкушения за всеки вкус и много други изненади, които ще запазим в тайна и оставяме на вас да откриете. Нашия къмпинг е земен рай за родители, деца, търсачи на приключения и любители на природата. Вложили сме истинска страст в това, което правим и се гордеем с гостоприемството си и предлаганите услуги. Всичко това обаче не би си струвало ако не можем да го споделим с вас. В този ред на мисли остана само едно нещо за казване:

Добре дошли в Къмпинг Къпиновски Манастир, забавлявайте се с нас!

Нещо повече от къмпинг...

#Свобода #Страст #Споделяне

Открийте свободата

И КРАСОТАТА НА ПРИРОДАТА

В ПОЛИТЕ НА
ЕЛЕНСКИЯ ПРЕДБАЛКАН
Къмпинг Къпиновски е затврен за сезон 2021г. Благодарим ви и до нови срещи! Къмпинг Къпиновски е затврен за сезон 2021г. Благодарим ви и до нови срещи!
Скъпи приятели, От 27.09.2021г , къмпинг Къпиновски е официално затворен за сезон 2021г. Благодарим ви, че ни избрахте за вашата почивка през тази година и за споделените емоции пo време на сезон. За нас беше удоволствие да се видим с толкова много стари приятели и вълнуващо да се запознаем с нови такива. Радостно е да виждаме, че и през тази година се запази тенденцията къмпиг туризма да се превръща във все по-предпочитан начин за развлечение и почивка сред толкова хора и да привлича множество нови почитатели. Разбира се, с това идва и отговорността да адаптираме нашият къмпинг към изискванията на гостите ни и да продължаваме да го развиваме с много старание и страст. За нашият екип работата и усилията в тази насока започват с идването на есента. Официалната дата на отваряне за сезон 2022г, ще бъде обявена в началните месеци на новата година. Резервации за предстоящият сезон ще приемаме след публикуване на обновена ценовата листа за новият сезон, което ще е не по-рано от началото на месец Февруари. Можете да следите нашата Facebook и уеб страница за актуална информация. Бъдете здрави и до нови вълнуващи срещи!

РАБОТНИ ВРЕМЕНА - КЪМПИНГ КЪПИНОВСКИ МАНАСТИР

КЪМПИНГ

Отваря: 30.04.2021

Затваря: 26.09.2021

ЛЯТНО ЗАВЕДЕНИЕ

Отваря: 30.04.2021

Затваря: 26.09.2021

Работно Време: 09:30 - 24:00

МЕХАНА "ВОДЕНИЦАТА"

Отваря: 04.06.2021

Затваря: 13.09.2021

Работно Време: 13:00 - 24:00

Почивен Ден: Понеделник

БАСЕЙН

Отваря: 04.06.2021

Затваря: 13.09.2021

Работно време: 09:30 - 19:00

*Посочените дати на отваряне и затваряне подлежат на промяна. Къмпинг Къпиновски Манастир си запазва правото да променя работното време на отделните звена.

Локация


Къмпинг Къпиновски Манастир е разположен край брега на река Веселина, в района на Къпиновският манастир ”Св. Николай Чудотворец”, и на около 20 км южно от старата столица на България - Велико Търново