ВАЖНО: ДАТИ НА ОТВАРЯНЕ ЗА СЕЗОН 2020

Скъпи приятели,

С удоволствие бихме искали да ви известим за датите на дългоочакваното отваряне за различните звена в Къмпинг Къпиновски Манастир за сезон 2020г.:

Къмпинг + прилежащи места за настаняване: 5 Юни 2020г
Басейн: 5 Юни 2020г
Лятно Заведение: 22 Май 2020г
Механа ”Воденицата”: Механата ще остане затворена до следващо известие.

За нас здравето и благополучието на гостите ни, на нашите колеги, както и на всички посетители на комплекса, са от първостепенно значение. Наша отговорност е да съдействаме за ограничаване разпространението на COVID-19 като подкрепим напълно всички противоепидемични мерки. В тази насока ви съобщаваме, че комплексът ще работи при засилени санитарно-хигиенни норми и в пълен унисон с изискванията на Министерството на здравеопазването в Република България.

В контекста на разпоредбите за социално дистанциране и взетите превантивни мерки ви съобщаваме, че басейна и къмпинг зоните в Къмпинг Къпиновски ще работят с известна редукция от обикновения си капацитет през този сезон.

Къмпинг Къпиновски предоставя необятни възможности за намиране на хармония с околната среда и прекарване на вашата почивка сред чист въздух, заобиколени от запленяващи природни дадености и далеч от стреса и монотнното ежедневие на големия град. Приканваме ви да споделите с нас емоциите на лятото като се откъснете от тревогите и се отдадете на пълноценна почивка и връзка с природата, точно тук в нашият малък рай.

Бъдете здрави и отговорни!

До скорошни срещи :-) !

Искрено ваш,

Екипът на Къмпинг Къпиновски