В Събота на 29.08.2020г елате и се насладете на международна специализирана изложба за немски овчарски кучета в Къмпинг Къпиновски.

В последната Събота на месец Август, Къмпинг Къпиновски ще бъде горд домакин на международната специализирана изложба за немски овчарски кучета, провеждана под егидата на ОНОК (Обединение за Немски Овчарски Кучета в България). ОНОК е пълноправен член на световния съюз за немски овчарски кучета и се слави с дългогодишен опит и традиции в развъждането и отглеждането на кучета от тази порода. Събитието ще трае цял ден в часовият диапазон между 08:30-17:00 и ще се проведе на тревният терен на спортните игрища в началото на комплекса. Специализираната изложба обещава да внесе допълнително настроение на всички наши посетители и много положителни емоции за любителите на немските овчарски кучета. Очаква се международно присъствие и елитна арбитражна комисия от чужбина.

Бихме искали да информираме всички наши гости и външни посетители, че по време на изложбата терена на футболното и волейболното игрище няма да могат да се използват. Зоната на действие ще бъде оградена и обозначена, като кучетата участници ще бъдат под непрестанно наблюдение от страна на техните стопани. Провеждането на това вълнуващо събитие e обект на евентуална промяна в зависимост развитието на ситуацията с COVID-19.

Заповядайте в Събота, на 29 Август в Къмпинг Къпиновски ако споделяте любовта към немските овчарки или просто искате да се полюбувате на прекрасните кучета, сред природата на нашият къмпинг.

За повече информация, може да посетите сайта на организаторите на събитието: www.bsv.bg.

До скорошни срещи!