Къмпинг Къпиновски Манастир е затворен за сезон 2020.Очакваме ви отново и следващият сезон.

От 23.09 Къмпинг Къпиновски Манастир е официално затворен за сезон 2020г. С усмивка и малко тъга изпращаме един успешен сезон в трудни и непредвидими времена под знака на пандемия.

Благодарим ви, че бяхте наши гости, за доверието и за безброй многото позитивни коментари, които ни дават допълнителна мотивация да се развиваме! За нас отново беше изключително удоволствие да споделим незабравимите летни емоции с вас и да срещнем толкова много нови ( и стари разбира се) приятели през изминалите месеци. Изключително се радваме да наблюдаваме продължаващата тенденцията към все по-засилващия се интерес към къмпинг туризма сред различните възрастови и социални групи.

Ние, както обикновено и след края на лятото продължаваме с работата, посветна на идеята да превръщаме Къмпинг Къпиновски в още по-привлекателно място за отдих и забавления. Официалната дата на отваряне за сезон 2021г, ще бъде обявена в началните месеци на новата година. Резервации за предстоящата година ще приемаме след публикуване на ценовата листа за сезон 2021г, което ще е не по-рано от началото на месец Февруари. Актуална информация ще бъде публикувана на уеб страницата ни.

Бъдете здрави и до нови вълнуващи срещи!