Туристическа кухня и перално

Част от удобствата осигурени за нашите къмпинг посетители включва стая с перална машина и туристическа кухня за общо ползване. Двете помещения са на ваше разположение по време на престоят ви.

Използването на пералната машина е възможно срещу минимална такса, според ценоразписа за сезона. В цената за потребление е включено предоставянето на перилен препарат. Моля, обърнете внимание, че пералната стая може да се използва само по време на работните часове на рецепцията.

Туристическата ни кухня е оборудвана с две електрически фурни, микоровълнова печка, тостер, три големи хладилни витрини, четири газови котлона и плот с още с четири стъклокерамични котлона в случай, че решите да си приготвите храна самостоятелно. Кухня разполага с базова кухненска посуда и прибори - съветваме ви да си носите собствени кухненски пособия за ваш комфорт. Изнасянето на предоставената кухненска посуда извън пределите на кухненското помещение е забранено. Моля, имайте предвид, че туристическата кухня не разполага с кът обособен за хранене.