Басейн

За деца и възрастни, басейните в комплекса са прохладен оазис в летните горещи дни. Посредством специална отоплителна система се подържа постоянна температура, което прави водата нежна и приятна дори в ранните часове на деня. Средната температура в басейна за възрастни е около 26°, а в този за деца приблизително 28°.
Къмпинг Къпиновски Манастир предлага на своите гости два страхотни басейна на открито с кристално чиста вода. Големия басейн, подходящ за възрастни е разделен на две. По-мащабната му половина е с дълбочина 170см. и е с мини-олимпийски размери и с пет коридора за плуване. Другата част на големия басейн е с дълбочина 140см и предлага релаксиращо джаузи. Басейна за деца е в непосредствена близост до този за възрастни и е дълбок 60см, а в центъра му има гъба, която разпръсква вода и радва децата.
Целия терен около басейна е покрит с павета, което го прави максимално обезопасен. Природата заобикаляща басейна е изключително красива и предразполага към отдих и безгрижие. За да е завършен комфорта ви, зоната около басейните има множество удобства – над 400 шезлонга, чадъри, масички,съблекални, душове и прекрасен бар предлагащ тонизиращи напитки и фрешове.

Таксата за нощувка в къмпинга не включва достъп до басейна (освен ако не е упоменато друго), като това се заплаща отделно на входа на самия басейн.

Работно Време: 09:30ч – 19:00ч
Всеки ден

* Моля, обърнете внимание, че басейна работи само по време на летния сезон.