Условия за резервация

Всяка резервация в Къмпинг Къпиновски Манастир се прави съгласно следните условия за резервация. Правейки резервация и настанявайки се в къмпинга означава вашето съгласие с долуописаните точки и установените общи правила.

I. УСЛОВИЕ ЗА ПЛАЩАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИИТЕ:

1. За групи от над 10 човека, както и при наеманe на някое от нашите звена за настаняване (каравана, стая, горска къща, и др.) е нужна резервация, като е необходимо да се заплати съответното капаро:  50% от общата сума за групи и стойността на една нощувка за наем на наше място за настаняване. Специални условия са приложими при резервация 7+ нощувки за някое от предоставените от нас места за настаняване.
2. Останалата част от сумата се заплащат преди или в деня на пристигане в къмпинга.
3. В определени случаи могат да бъдат извършвани резервации без предоставяне на капаро, като това бива одобрено от мениджърския екип на къмпинга, а гостите биват известявани навременно .
4. За издаване на фактура, моля изпратете вашите данни на office@kapinovski.bg или на място на рецепцията.

II. АНУЛАЦИИ И ПРОМЕНИ ПО РЕЗЕРВАЦИИТЕ:

1. В случай на анулиране, неизползване или промяна на вече предплатена резервация от страна на клиента, ние възстановяваме при поискване заплатената сума, като се начислява неустойка според точките отдолу.
2. На клиента се връща пълната предплатена сума ако анулацията е направена 14 или повече дни преди заявената дата на пристигане, освен ако не е уговорено друго в писмен договор.
3. В случай че отмените резервацията си по-малко от 14 дни преди планираната дата на пристигане, ще трябва да заплатите 50% от сумата на депозита, освен ако не е уговорено друго в писмен договор. В случай че отмените резервацията си по-малко от 5 дни преди планираната дата на пристигане, депозитът ви няма да бъде възстановен, освен ако не е уговорено друго в писмен договор.
4. При възстановяване на заплатена сума всички разходи по превода (банкови такси и други) са за сметка на клиента.
5. В случай че отмените/съкратите резервацията си по време на вашия престой, ще трябва да заплатите 50% от оставащата сума за периода, който сте посочили.
6. Къмпингът възстановява 50% от предплатената сума за отменени резервации, когато отмяната е по независещи от нас причини включително природни бедствия, наводнения, земетресения, горски пожари, проливни дъждове, снеговалеж и др.

III. ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ:

1. Гостите имат право да използват само един вид отстъпка ( в случай на такава), свързана с настаняване в къмпинга или други предлагани услуги по време на престоя им.
2. Официални канали за осъществяване на резервация се смятат, формата за запитване , посоченият телефонен номер и е-мейл адрес на уеб сайта на Къмпинг Къпиновски Манастир. Попълнен формулярът за запитване представлява единствено и само заявление за резервация и няма никакво задължение от ваша страна или от страна на къмпинга, докато налични свободни места и резервация не са потвърдени от представител на Къмпинг Къпиновски Манастир. Резервацията ви е валидна след като съгласуваната сума капаро, бъде депозирана ( и получена от наша страна) и изплатите всички банкови такси, освен ако не е указано друго.
3. Не могат да се правят резервации за конкретни къмпинг парцели или звена за настаняване. Къмпинг Къпиновски Манастир не гарантира такива в никой момент.
4. Всички малолетни лица (под 18г.), задължтелно трябва да бъдат придружавани от родител или възрастен по време на целия престой в къмпинга. Всяка направена резервация от или за малолетни без придружител ще бъдат анулирани от Къмпинг Къпиновски Манастир.

Обратно към резервация