Сезонни Къмпинг Парцели

Сезонни Къмпинг Парцели

Желаете ли да къмпингувате цял сезон?

Нашите сезонни парцели ви предоставят достъп до неограничена ваканция в къмпинг Къпиновски , само срещу еднократна и намалена такса. Сега наистина можете да се насладите на вашите къмпинг моменти, толкова колкото искате.

Терените по ваш избор могат да бъдат резервирани за кемпер или каравана от началото на месец Май до към края на месец Септември, в зависимост от това кога къмпинга отваря и затваря.

Колко струва?

Цените на къмпинг парцелите варират от продължителността на времето, за което избирате да останете при нас. Отстъпката в съответното процентово съотношение се приспада от цялостната дължима сума за престоя ви.  Моля имайте предвид, че ние изискваме минимален престой от 6 седмици за да можете да се възползвате от нашето предложение за сезонни къмпинг парцели. Отстъпката по схемата "Сезонен Къмпинг Парцел" се начислява на база тип къмпинг средство + брой регистрирани посетители в него. Пълната ценова листа може да намерите тук.

Какво ви предлагат нашите сезонните парцели?

 • Спокойствие, че вашия кемпер или каравана е на сигурно и 24 часа охраняемо място.
 • Място, което е управлявано и съблюдавано от нашият екип.
 • Нивелирани тревни терени с електрческа връзка, директен достъп до питейна вода и канал за мръсна вода.
 • Разграничени парцели с изобилие от естествена сянка създадена от множеството дървесни видове, населяващи района на къмпинг зоната.
 • Непосредствена близост  до всички съоръжения в комплекса, 100м до реката и водопада. 

Как да резервирам?

За повече информация:

Е-mail: office@kapinovski.bg
Обадете ни се на: 0885 945 533

Предимства на сезонните парцели:

Ползите от резервиране на сезонни парцели са в изобилие, част от тях включват пълната гъвкавост и елиминирането от необходимостта да теглите вашата каравана всеки път, когато отивате някъде.

 • Спестяване на пари.

Ако ви харесва да имате множество къмпинг ваканции през годината, то тогава наемането на сезонен парцел излиза много по-изгодно, отколкото да плащате за тях поотделно. Можете да спесите до 45% от редовните ни такси!

 • По-лесни резервации.

Резервирането и планирането на ваканции може да бъде стресиращ процес, но това не е така ако имате сезонен терен. Не е нужно да се тревожите за свободни места всеки път, когато искате да се върнете при нас или пък когато искате да отиде някъде за малко. Вашият предпочитан парцел ви очаква.

 • Почивка, когато пожелаете.

Едно от най-големите предимства на сезонният парцел е факта, че ви служи като идеална база да отидете, където и да е и колкото често ви се иска без да се налага да се притеснявате за това, къде да се настаните при завръщането си. Схемата за сезонния парцел ви предлага да имате дом, далеч от дома с вашия собствен и любим терен на разположение.

 • Станете част от една общност от съмишленици.

Сезонните терени са един чудесен начин за създаване на нови приятелства, тъй като ще намерие и други къмпингуващи, които продължават да се връщат при нас – също като вас. Какво може да бъде по-добре от време прекарано в добра компания?

Сезонният парцел може да бъде използван от собственика на караваната/кемпера, чието име е на споразумението, членове на неговото семейство или близки приятели. Стриктно не се допуска преотдаване от никакъв вид. Ваше право е да разположете кемпера/караваната си на избрания от вас парцел, в рамките на съгласувания период, както и да го използвате с цел почивка или отдих.

Сезонните парцели не могат да бъдат използвани като база за извършване на какъвто и да е вид работа/училищни пътувания, търговска или благотворителна цел. Ако имате някакви въпроси, моля свържете се с нас и ние ще се радваме да ви помогнем.

Парцели за зимно съхранение на вашата каравана.

Ние също така предлагме парцели за съханение на вашата каравана през зимния сезон. Може да намерите повече инфрмация за това по-долу.

*Прилагат се общи условия. Вижте по-долу.

Зимно Съхранение

 

Ако няма къде да съхраните вашата каравана/кемпер по време на зимните месеци, къмпинг Къпиновски манастир може да ви помогне. Изберете да съхраните караваната/кемпера си на сигурно място по време на зимния сезон без да се налага да я теглите и паркирате пред дома си. Tова означава, че можете да оставите вашият втори дом с нас и да бъдете спокойни, че вашата каравана/кемпер се намира на сигурно място. Без повече теглене към вкъщи в дъжд и вятър!

Нашата схема за зимно съхранение тече от края на къмпиг сезона - началото на месец Октомври докато отворим отново, следващата пролет.

Колко Струва?

Таксите за съхранение на вашата каравана /кемпер варират от продължителността на времето, за което избирате да ги оставите с нас. Моля, имайте предвид, че ние изискваме минимален престой от 6 седмици, за да ви дадем възможност да се възползват от нашата оферта за зимно съхранение. Пълна ценова листа можете да намерите тук.

Как да резервирам?

За повече информация:

Е-mail: office@kapinovski.bg
Обадете ни се на: 0885 945 533

Предимства на зимното съхранение:

 • Достъпни цени.
 • Няма да се налага да теглите и стресирате, къде да паркирате вашата каравана/кемпер в края на вашата ваканция = наслаждавате се на безгрижни зимни месеци.
 • Ние ще осигурим вашата каравана/кемпер да ви чака на вашия любим къмпинг парцел. Нужна е предварителна резервация и в зависимост от наличността на терен.
 • Съхранение, което е сигурно, удобно и на място, което се наблюдава 24/7 от наш персонал.
 • Осигурявате си спокойствие.

Сезонни Парцели

Ние също така предлагме сезонни парцели по време на къмпинг сезона (вижте по-горе).

 

Правила и Условия

Дефиниции:

”Сезонни Парцели” означава терен под наем предоставен от къмпинг Къпиновски манастир в рамките на активния къмпинг сезон за предварително съгласуван период от време, но не по-кратък от 6 седмици.

”Зимно Съхранение” означава парцел под наем/място за съхранение предоставено от къмпинг Къпиновски манастир извън рамките на къмпинг сезона за предварително съгласуван период от време, но не по-кратък от 6 седмици.

”Каравана” отанся се за караван или кемпер.

Затворен Сезон”  това е периода, когато затворим (обикновено края на Септември) докато не отворим отново следващата пролет (обикновено началото на Май).

*В зависимост от метеорологичните условия.

”Къмпинг Сезон” това е обикновенно периода от към началото на Май до към края на Септември.

* В зависимост от метеорологичните условия.

Тарифи Сезонни Парцели/Зимно Съхранение” Тарифи изискващи се за да бъде извършена резервация относно сезонен парцел/място за зимно съхранение за ваша употреба в предварително договорен период от време.

”Ние/Наше” Къмпинг Къпиновски манастир

Условия и Правила:

 1. Таксата за наемане на сезонен терен / зимно съхранение следва да бъде изплатена в пълен размер в момента на приемане на резервацията.
 2. Ако споразумението за наем на сезонен терен / зимно съхранение е прекратено от собственика на каравана до и включително 14 дни преди началната дата, ние ще възстановим пълната сума, която е била заплатена. В случай, че споразумението е анулирана по-малко от 14 дни преди началната дата, ние ще удържим такса в размер на 50% от предсрочно внесената сума и ще ви възстановим останалата част. В случай на прекратяване на договора по време на споразумението (след началната дата), възстановяване на някаква сума ще бъде по преценка на мениджъра на къмпинга, но не повече от 50% от оставащата сума за периода, който сте посочили.
 3. Дължимата сума за престой по схемата "Сезонен Къмпинг Парцел" се формира въз основа на стандартната къмпинг тарифата за даден период, респективно се прилага намаление в съответствие с продължителността ви на престой. Взимат се под внимание: тип къмпинг средство, брой регистрирани посетители в него и продължителност на престой. Крайната цена е фиксирана за посоченият от вас период на престой и не се влияе по никакъв начин от физическото ви присъствие в къмпинга.
 4. При удължаване на престоя след изтичане на споразумението "Сезонен Къмпинг Парцел" се прилагат стандартните къмпинг такси, освен ако не е уговорено друго с къмпинг мениджър.
 5. В малко вероятен случай, че се изисква къмпинга да затвори поради причини, непредвидени в момента на договорката, ние ще ви възстановеновим пълната сума относно таксите за наемане на терена / съхранение и всякакви други разходи, вече платени по отношение на периода от време, след като споразумението е прекратено.
 6. Отстъпката по схемата "Сезонен Къмпинг Парцел" не може да се комбинира с какъвто и да е друг вид отстъпки.
 7. За удобството и безопасността на всички посетители, притежателите на сезонни терени също трябва да се придържат към установените общи правила на нашия къмпинг. Ние си запазваме правото да прекратяваме договор, след предупреждение  и ако правилата са отново нарушени. В такъв случай всякакви заплатени суми няма да бъдат възстановени.
 8. Сезонния терен се предостъпва за използване от собственика на каравана, чието име е вписано в споразумението, неговите семейни членове и близки приятели. Строго не се допуска преотдаването на парцела. Молим, да уведомиете рецепцията ако някой друг ще използва вашата каравана във ваше отсъствие. В случай, че това правило е неспазено от собственик на каравана ще се счита, че той/тя е в нарушение на споразумението и то може да бъде прекратен с незабавен ефект.
  8.1 Отдаването под наем на вашата каравана/парцел, е строго забранено.
  8.2 Използване на вашата каравана е ограничена с цел почивка и развлечение.
  8.3 Използване на вашата каравана като за постоянно пребиваване, е строго забранено.
 9. Сезонните Парцели  не са прехвърляеми.
  9.1 Ако продадете вашата каравана, тя трябва да напусне къмпинга.
  9.2 Ние си запазваме правото да преотдадем вашия сезонен парцел ако се наложи да напуснете къмпинга за постоянно по време на къмпинг сезона.
  9.3 Такси не се възстановяват, ако продадете вашата каравана по всяко време.
 10. Имате право да позиционирате вашата каравана в къмпинга за договорения период от време и да я обитавате само за почивка и развлечение. Караваната ще бъдат разположени на избрания от вас терен и не трябва да бъде местена  от вас без предварително обсъждане и съгласуване на това с управителя на къмпинга.
 11. Цената заплатена за наем на сезонен терена включва престой за една кола (паркирана в или в непосредствена близост до парцела) една каравана плюс една тента/навес. Не се допуска разполагането на палатки в къмпинг зона кемпери и каравани. Навесите разположени на сезонните парцели трябва да бъдат премахнати, когато караваната е необитавана.
 12. Когато не използвате вашата каравана всички електрически уреди и кабели, запалими пособия и газ трябва а бъдат изключени и прибрани. Само газови бутилки, които се побират в газовото шкафче на караванта са разрешени, когато собственика не е наличен.
 13. Всички сезонни парцели трябва да са в чисти и изряден вид между посещенията ви за да имаме възможност да ги поддържаме правилно. Принадлежности от всякакъв сорт трябва да бъдат прибрани и складирани. Не се позволява складиране на вещи под вашата каравана и когато напускате вашия парцел трябва да бъде оставен почистен и прилежен. Не носим отговорност за повреда или липса на предмети, които са били оставени на или в близост до вашия парцел.
 14. Ако оставяте вашата каравана на склад при нас по време на зимните месеци, моля уверете се, че са източени водните системи, за да се избегне увреждане от замръзване, изключете акумулатора и извадете или изключете бутилките газ. Молим също така да оставите вашата каравана готова за да бъде теглена с краката нагоре и всякакви лични вещи да бъдат съхранени на сигурно място. Молим в да се уверите, че караваната е подходящо застрахована, ние не поемаме отговорност за каквито и да е щети, причинени от измръзване и др.
 15. По време на зимното съхранение, достъп до вашата каравана ще бъде възможен само при предварително уговорена среща. Копие от ключовете за каравана трябва да бъдат оставени с управителя на къмпинг в случай на извънредна ситуация.
 16. Всичко, докарано до вашия парцел по време на сезона, като градинска мебел, кутии за съхранение и т.н., трябва или да бъде отстранено в края на сезона или складирано във вашата каравана. Всички оставени вещи ще бъдат унищонижени.
 17. Подновяване на споразумението за сезонни парцели & зимно съхранение за следащия сезон става само след преценка на мениджъра на къмпинга и трябва да бъде подсигурено с депозит в края на настоящия сезон.
 18. Собственика на каравана е пряко отговорен за правилното подсигуряване на караваната както е предоставено като информация от производителя. Собствениците на каравани приемат рисковете при вкарване на техни каравани в къмпинга и поемат отговорност за евентуални инциденти свързани с тях самите, членове ня тяхната група, както и загуба или повреда на имущество в района на къмпинга. Ваша отговорност е да сте застраховани срещу пожар ,кражба и гражданска отговорност.
 19. Нашите задължения по настоящото споразумение, са както следва:
  19.1 Да пазим къмпинга обезопасен и отлично поддържан през цялото време.
  19.2 Да осигурим терен за вашата каравана в областа на къмпинг зоната. Ние си запазваме правото да местим каравана ви на алтернативен терен, ако е необходимо.
  19.3 Да ви осигурим услугите, които са налични, договорени и предвидени за вас (не можем да поемем отговорност за прекъсвания на услугите, които са предизвикани от фактори извън нашия контрол).
 20. Ние си запазваме правото да откажем допускане или да премахнем от къмпинга всяко лице или каравана:
  20.1 Което/която е или е вероятно да предизвика неудобство за останалите посетители или нарушава установените правила.
  21.2 За да се защити лиценза на компанията.
  22.3 Ако възникне унищожаване на наше имущество или на всеки друг човек.
 21. Ако някое от тези правила или условия бъде нарушено си запазваме правото да премахнем от територията на къмпинга вашата каравана без да бъде върната каквато и да е оставаща такса по споразумението.