На къмпинг при нас

Имаме перфектен къмпинг парцел за всеки

Независимо дали ще дойдете да къмпингувате с ваша каравана, кемпер или палатка – ние имаме къмпинг парцели в сянката на величествените стари дървета, на слънчева поляна разположена в директна близост до прохладния Къпиновски водопад или уединени местенца, на метри от долината на реката. Каквито и да са предпочитанията ви сме убедени, че в нашият къмпинг отличен с множество престижни награди ще намерите перфектният терен за вас и ваканцията ви ще бъде едно незабравимо изживяване. Всичките ни къмпинг зони са снабдени с вода и електричество. Като гости на къмпинга имате достъп до съвременна сграда със санитарни помещения, туристическа кухня и перално помещение в близост до вашата къмпинг зона. Наоколо пък ще намерите площадки за игра, пътеки за разходка сред природата, веломаршрути и още много.

Къмпинг Къпиновски манастир е синоним на вълнуваща почивка, с нещичко за всеки. Релаксираща седмица излежавайки се или активна ваканция: нашият къмпинг разполага с необходимите съставки и при двата варианта. Всичко това е подсилено с широкото разнообразие от отлични къмпинг съоръжения и възможности за развлечения. Наша мисия е да се погрижим нищо да не възпира безгрижната ви почивка докато къмпингувате при нас.

Може да разгледате нашите къмпинг зони и оферти и не се колебайте да се свържете с екипа на рецепцията, който с радост ще отговори на вашите въпроси.

 

               Къмпинг зона кемпери и каравани  Палаткови Зони  Сезонни Къмпинг Парцели  Форма за запитване Общи правила  Ценова листа