Настаняване при нас

Нощувайте в една от нашите уникални дървесни палатки или къмпингувайте с лукса на дома.

Къмпинг Къпиновски Манастир ви предлага отлични възможности за настаняване в едно от нашите звена под наем подходящи за семейства, двойки или група приятели. Например може да изберете да останете в една от нашите приятно аранжирани стационарни каравани, разположени на красив терен под стогодишните дървета. Караваните са оборудвани и са разделени на две категории, подходящи да настанят между 2-ма и 5-ма човека.Санитарните помещения са само на няколко крачки, подсигурили сме и паркинг за вашата кола до всяка каравана под наем.

Предлагаме ви и да изберете да наемете една от нашите уникални дървесни палатки за романтично преживяване под звездите. Къмпинг Къпиновски Манастир е първият къмпинг в България, който предлага този революционен и иновативен къмпинг модел. На този етап разполагаме с три дървесни палатки разпръснати около прекрасните тревни площи и висящи величествено от дърветата. Нашите палатки са два различни вида и могат да приютят от 2-ма до 4-ма души в зависимост от размера им.

Друга възможност за настаняване е нашата нова, тройна делукс стая, разположена на приземния етаж в сградата на Механа ”Воденицата”, само на няколко крачки от прекрасния Къпиновски водопад. Тук ще имате възможността да се докоснете до луксозен тип настаняване (тип хотелска стая), без да губите усещането за къмпинг.

Звената за настаняване са разположени измежду най-красивите места в къмпинга, недалеч от стандартните къмпинг зони, така че вашата ваканция да е забавна и пълноценна. Оригиналната и внимателна селекция на нашите звена за настаняване е комбинация от неприкосновеност на личното ви пространство и възможност за бърз социален контакт с други – всичко това за да ви гаратира истинско ваканционно къмпинг преживяване. За всеки бюджет и предпочитание за комфорт имаме решение. Свържете се с нас директно по телефон или емейл и нашия екип на рецепцията ще се радва да ви помогне със съвет или конкретни въпроси, които имате.

 

Каравани под наем  Дървесни палатки  Тройна делукс стая  Форма за резервация  Общи правила  Цени 2019