Настаняване при нас

Усетете къмпинг емоцията в нашите каравани под наем или се насладете на лукса на дома

Къмпинг Къпиновски Манастир ви предoставя отлични възможности за настаняване подходящи за фирмени събития, семейства, двойки или просто група приятели.

Може да изберете да изпитате тръпката от къмпингуването в някоя от нашите стационарни каравани под наем, разположени на красив терен под стогодишните дървета. Караваните са оборудвани и са разделени на три категории, подходящи да настанят между двама и четири човека, според типа си. Санитарните помещения са само на няколко крачки, подсигурили сме и паркинг за вашата кола до всяка каравана под наем.

Предлагаме ви да си подарите едно романтично и различно къмпинг изживяване под звездите в нашата дървесна палатка. Къмпинг Къпиновски Манастир е първият къмпинг в България, който предлага този революционен и иновативен къмпинг модел. Единствената ни дървесна палатка се откроява от всичко останало в къмпинга висейки величествено от дърветата. Палатката е с максимален капацитет за двама възрастни и две деца.

Друга опция за настаняване е нашата тройна делукс стая, разположена на приземния етаж в сградата на Механа ”Воденицата”, само на няколко крачки от прекрасния Къпиновски водопад. Тук ще имате шанса да се докоснете до луксозен тип настаняване (тип хотелска стая), без да губите усещането за къмпинг.

От скоро имаме удоволствието да ви предоставим възможността да се отдадете на пълноценна почивка в пет прекрасни горски къщи. Четири от тях са тристайни, като всяка от тези къщички е с капацитет за шест човека. Петата къща е едностайна и е пригодена да настани двама души. Общата легова база на най-новото ни предложение за настаняване е за 26 човека. Горските ни къщи са създадени в унисон с околната среда и предлагат съчетание от комфортни условия за настаняване с непосредствена връзка с природата.

Звената за настаняване са разположени измежду най-красивите места в къмпинга, недалеч от стандартните къмпинг зони, така че вашата ваканция да е забавна и пълноценна. Оригиналната и внимателна селекция на нашите звена за настаняване е комбинация от неприкосновеност на личното ви пространство и възможност за бърз социален контакт с други – всичко това за да ви гарантира истинско ваканционно къмпинг преживяване. За всеки бюджет и предпочитание за комфорт имаме решение.

Свържете се с нас директно по телефон или емейл и нашия екип на рецепцията ще се радва да ви помогне със съвет или конкретни въпроси, които имате.

 

Каравани под наем  Дървесни палатки  Тройна делукс стая  Горски къщи  Форма за резервация  Общи правила  Ценова листа