Настаняване при нас

Усетете къмпинг емоцията в нашите каравани под наем или се насладете на лукса на дома

Къмпинг Къпиновски Манастир ви предoставя отлични възможности за настаняване подходящи за фирмени събития, семейства, двойки или просто група приятели.

Може да изберете да изпитате тръпката от къмпингуването в някоя от нашите стационарни каравани под наем, разположени на красив терен под стогодишните дървета. Караваните са оборудвани и са разделени на три категории, подходящи да настанят между двама и четирима души, според типа си. Санитарните помещения са само на няколко крачки, подсигурили сме и паркинг за вашата кола до всяка каравана под наем.

Имаме удоволствието и да ви предоставим възможността да се отдадете на пълноценна почивка в пет прекрасни горски къщи. Четири от тях са тристайни, като всяка от тези къщички е с капацитет за шест човека. Петата къща е едностайна и е пригодена да настани двама души. Общата легова база на най-новото ни предложение за настаняване е за 26 човека. Горските ни къщи са създадени в унисон с околната среда и предлагат съчетание от комфортни условия за настаняване с непосредствена връзка с природата.

Звената за настаняване са разположени измежду най-красивите места в къмпинга, недалеч от стандартните къмпинг зони, така че вашата ваканция да е забавна и пълноценна. Оригиналната и внимателна селекция на нашите места за настаняване е комбинация от неприкосновеност на личното ви пространство и възможност за бърз социален контакт с други – всичко това за да ви гарантира истинско ваканционно къмпинг преживяване. За всеки бюджет и предпочитание за комфорт имаме решение.

В случай, че имате конкретни въпроси относно опциите за настаняване може да разгледата нашата секция въпроси и отговори или да се свържете с екипа на рецепцията.

 

                                                                  Каравани под наем   Горски къщи   Форма за запитване  Общи правила  Ценова листа